fredag 1 juli 2011

Ett drömjobb?

På ett sätt är jag tillbaka där jag började 1999, men ändå inte. Jag plockar varor, jag skyltar om, jag jobbar mycket med lagerhållning, jag rensar (Åh, I love rensning!) och jag planerar. Ungefär som när jag började 1999, men idag strävar jag inte riktigt efter en högre position utan jag vill bli bäst på MITT jobb. Jag vill bli den som kan mycket. Jag vill vara den som folk vänder sig till när de funderar över något.

Jag har kavlat upp ärmarna sedan jag började på mitt nya jobb, jag har fått till en fin egenvård med de medel som finns tillgängliga. Och idag visade det sig reslutat! Jag fick svart på vitt att vi har en fin egenvård. Att det ser välfyllt, prydligt och välstädat ut. :) Och jag känner bara en sån stor glädje över mitt jobb. Jag känner att JAG faktiskt kan göra nytta och att det märks. Och det bästa av allt är att jag har fått relativt fria tyglar att göra saker på mitt sätt. Min kreativa sida visar sig verkligen från sin bästa sida och fick vi bara andra lokaler så skulle vi kunna göra så mycket mer. :)

Och jag längtar efter att få gå till jobbet varje morgon. Det är en lyx som jag tror är ganska få förunnat... Tyvärr!

Jag vet inte om jag har sagt det förut; men jag fullkomligt älskar mitt jobb! Och ni kommer säkert höra det om och om igen. :D