lördag 2 april 2011

Bitter?

Varför blir man bitter? Är det för att man har svårt att se verkligheten som den är? Är det för att man tror att precis ALLA andra har det så mycket lättare och bättre här i livet? Är det för att man är besviken över hur livet har blivit? Är det för att man tror att andra gör ens liv?

När man mår dåligt är det lätt att bli bitter men bara därför kan man inte tro att inte andra får kämpa också, även om det kanske inte alltid märks utåt. Det går inte att säga att MITT liv är då inte guld och gröna skogar. NÄHÄ? Men vems liv är det då? Om Du hittar någon som påstår det så skulle jag vilja ha dennes namn så jag kan höra det med mina egna öron. Alla har vi våra ryggsäckar att bära, oavsett vem man är. Och det är bara DU som kan förändra och påverka ditt liv.


Jag vill gärna att min ryggsäck är en Fjällräven Kånken. Det är en ryggsäck som gör mig glad och på så sätt blir livets mindre bra erfarenheter betydligt lättare att bära.

2 kommentarer:

Helena sa...

Klockren som vanligt!! 'funderar* en kånken vore faktiskt inte så dumt.. i praktiken alltså :-D De finns ju i massor av färger numera också! Kram

Lisa sa...

Bitterhet är en kostym som ingen egentligen klär i särskilt bra.

Kånken gillar jag starkt. Kanske blir det en framtida investering, beroende på vad som händer närmsta tiden. :-)