söndag 16 oktober 2011

Otroligt länge...

...sedan jag bloggade nu fick jag höra av en vän ikväll. Och ja, det är otroligt länge sedan jag skrev ett inlägg. Men vad har jag då på hjärtat?

Tjaaa... Örnsköldsvik är avslutat, Lycksele är förhoppningsvis bara tillfälligt innan ett nytt jobb dyker upp. Vi pysslar på med huset, vårt underbara fina lagomt stora lilla hus. Katten är på äventyr utomhus med skräckblandad förtjusning. Kompisen Håkan är här tittsomtätt och sysselsätter oss med trädavverkning och annat smått och gott. Vi har hunnit vara i Sthlm två gånger sedan 8 september, då jag skrev sist (shit, vad länge sen jag skrev, det inser jag ju NU!).

Hösten/vintern ligger helt öppen och just har vi inget inplanerat på den privata sidan, vilket jag faktiskt kan tycka är riktigt, riktigt skönt! Det enda vi har inplanerat med säkerhet är att vi ska på bröllop när vintern är över och våren åter är hos oss, men innan dess; nada!

Och för att avsluta dagen med ett ytterst "hemligt" avslöjande, så kan jag berätta att jag är en hemmagris och att jag är stolt över det! :)

Inga kommentarer: