fredag 2 december 2011

Tröttsamt

Ibland blir jag så fruktansvärd TRÖTT på människor som jag möter på under livets gång. Dagen som gick funderade jag inte bara en gång, utan flera gånger, på vad faan jag håller på med. Att höra min röst gång på gång upprepa samma saker om och om igen, ja, inte undra på att man blir trött på sig själv. Också.

Flera gånger har jag funderat på om meningen med livet är att jag ska stå och motivera varför man ska köpa antingen den ena eller den andra hudlotionen fram för antingen den ena eller den andra. Det kan inte var möjligt, det måste vara omöjligt att det ska vara så! Att jag ska diskutera med vissa människor om hudlotioner, duscholjor och refiller bara för att de ska spara en och annan krona! GAAAH, jag tror jag kan bli galen för mindre!

Och frågan jag ställer mig varje gång dessa funderingar kommer är; Vad ska jag bli när jag blir stor...?

2 kommentarer:

Helena sa...

Det är INTE meningen att du ska göra det där... Håll UT!! För snart dyker det upp något bättre *vet*
För självklart är du värd bättre och framför allt ett mer trivsamt ställe att vara på. KRAM

Lisa sa...

Uppfostrad till att alltid göra folk till lags gör det inte lätt att ta viss kritik, speciellt inte när jag själv VET att jag gör ett jäkla bra jobb.

Och jag vet att när jag sitter på ålderns höst och skulle ge ett enda råd till mitt yngre jag skulle det vara att inte oroa sig så mycket för vad livet har i sikte. För. Allt. Ordnar. Sig. Trots. Allt. :)