lördag 30 april 2011

Nya äventyr

Jag gillar variation i mitt liv, jag gillar nya äventyr. Innan äventyren verkligen sker krävs det planering och är det något jag verkligen gillar så är det planering.


Ett nytt jobb innebär också planering, speciellt när jobbet är på annan ort. Botniabanan är ett äventyr i sig själv. Är det i tid eller ej? Nåja, jag stressar inte över det, då jag ändå inte kan påverka systemfel, signalfel eller växelfel. Just nu har jag sällskap av Harry Hole till och från jobbet. En muggtermos, eller heter det termosmugg, är inskaffad och tillsammans med Harry tar jag en kopp kaffe. Så himla mysigt och en perfekt början på en arbetsdag.


Att börja ett nytt jobb är ett äventyr det med, och efter fyra dagar känner jag att det här nog blir bra. Inga kvällar, inga helger, det är ganska skönt. Jag känner redan nu att min kropp mår bra av regelbundna tider. Jag kan styra min arbetsdag, ta rast och lunch när det passar mig och det är jag inte direkt bortskämd med. Och jobbet i själv känns spännande, jag har nog en del att bidra med. Nu ska jag njuta av att jag är ledig helger och kvällar, även om jag är hemma vid halv sju varje kväll.


Ute lyser solen och vi ska bege oss ut för att njuta av våren. Och livet. Vad ska jag säga? Livet känns otroligt skönt just nu.

Inga kommentarer: