lördag 20 augusti 2011

För precis ett år...

..sedan jobbade jag min sista dag i Gustavsberg. Idag är jag åter tillbaka i Umeå. Ett år går så fort och det hinner hända så otroligt mycket, både bra och mindre bra saker. Men livet är underbart och allt löser sig, bara man ger det lite tid.

Dagar som denna då Lasse sjunger för mig, jag har blåbärspajar och kräftor i kylen och katten njuter för fullt ute på balkongen, jag har en bok i ena handen och en kaffekopp i den andra, mannen är ute på vift och dagen ska avslutas med kräftskiva med härliga vänner, ja, då kan väl livet inte vara annat än bra..? Så som dagen varit idag (och kommer att vara) hoppas jag att många andra dagar blir i mitt framtida liv. Jag anser mig själv vara en livsnjutare av hög rang.

Nästa år på denna dag hoppas jag att jag ligger på en filt ute på vår gräsmatta och tittar då och då på hur molnen sveper förbi mig högt där upp. En kaffekopp och nybakta bullar. Med en bok i handen. Och kanske en bäbis i magen. Hahahaaaa!

Den som lever får se. :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

haha och som jag ska leva!

Kram Maria

Anonym sa...

Heja Lisa! Många kramr från dr B :)

Helena sa...

Bebis låter som en bra grej... :-D Kram

Lisa sa...

Det mest spännande med livet måste väl ändå vara att man inte exakt vet hur det kommer att utveckla sig. Man kan bara förställa sig det och sedan upptäcka att det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig. Men visst är det ganska skönt ändå...? :)

Kramar till er alla

Helena sa...

Ja, kusiner, ja!! :)